HCSC JO13-1 blijft steken op gelijkspel

HCSC JO13-1 – Wieringermeer JO13-1   0-0 (0-0)

Scheidsrechter: J. de Boer

Opstelling HCSC: Duncan Hickmann;  Jeffrey Luiten,  Jesse Kramer,  Sem Hoekstra,  Isis Verwindt;  Jarno Koster,  Owen v.d. Made, Dean v.d. Haven;  Devin van Schooneveld,  Valentino Farrell,  Pablos Woort 

Wissels: Dimas Zwart,  Tim Frantzen,  Elias Azimi

Tegen het stugge Wieringermeer is HCSC er niet in geslaagd om de serie van overwinningen te verlengen. Op eigen terrein vielen er deze morgen geen doelpunten te noteren en dus moet HCSC nu VVS’46, dat wel won, naast zich dulden aan kop van de ranglijst. HCSC moest het overigens doen zonder Finn (duim in het gips) maar Dimas was toch op tijd hersteld. Met de goede invallers Tim en Elias hadden we dus 14 spelers beschikbaar.

Wieringermeer kende we nog van de najaarscompetitie. Destijds kwamen we met 0-2 achter om in de tweede helft alsnog een 3-2 overwinning uit het vuur te slepen. Deze zaterdag was echter al gauw duidelijk dat het sterkste deel van beide ploegen achterin lag. De beide defensies gaven geen krimp en het was voor de aanvallers lastig om er doorheen te komen.

In de eerste helft waren er dan ook nauwelijks kansen te noteren en de logische ruststand was dan ook 0-0. Ook na de pauze was er lange tijd evenwicht maar het was toch HCSC dat wat vaker bij het vijandelijke doel te vinden was. Hoewel de ploeg hard werkte kwamen de combinaties deze keer niet echt uit de verf dus moesten we proberen gevaar te stichten uit spelhervattingen. Owen zag een vrije trap goed door de keeper gekeerd en diezelfde keeper had geluk dat de paal tegen de paal rolde toen hij mistastte bij een hoge bal.

Wieringermeer, dat ook hoog op de ranglijst staat, wist er slechts één keer gevaarlijk door te komen maar dat gevaar werd door de verdediging van HCSC gekeerd.

We moesten dus genoegen met een gelijkspel en dus wordt het ongekend spannend aan kop van de ranglijst. We gaan gewoon door en gaan zaterdag in alle vroegte op bezoek bij Hollandia T en daar willen we natuurlijk weer gewoon 3 punten halen.

Naam Doelpunten Assists
Owen 17 7
Valentino 9 1
Pablos 7 5
Jesse 7 3
Dimas 6 7
     
Sem 5 7
Jeff 5 2
Dean 2 2
Devin 2 0
Mitchel 1 1
Jarno 1 0
Isis 0 0
Finn 0 0