Monday, 19 February 2018
SPELREGELBEWIJS B-junioren !!! PDF Print E-mail
Written by HCSC   
Saturday, 20 December 2014 12:23

Wil je ook na de winterstop nog voetballen? Dan moet je voor 1 januari 2015 je spelregelbewijs halen!

Dit seizoen is de KNVB begonnen met de invoering van het spelregelbewijs voor tweedejaars B junioren. Spelers geboren in 1998 moeten dit seizoen hun bewijs halen via de website www.voetbalmasterz.nl. De verplichting om het spelregelbewijs te halen is onderdeel van het actieplan 'Tegen geweld, vóór sportiviteit' dat in 2013 door de KNVB is opgesteld.

In het begin van het seizoen hebben jullie een persoonlijke brief ontvangen met een activatiecode en inloggegevens voor deze website. De eerste stap is om je account te activeren met deze gegevens. Vervolgens kun je inloggen en aan de slag op www.voetbalmasterz.nl
Om het spelregelbewijs te halen, moet je eerst vijf levels doorlopen. Elk level heeft tien vragen en je moet er telkens eentje meer goed hebben. Bij level 1 moet je minstens vijf juiste antwoorden geven. Bij level 2 dus zes. Bij level 3 zeven, bij level 4 acht en bij level 5 negen.
Deze vijf levels kun je opnieuw doen, zo vaak als je wilt. Daarnaast kun je verschillende oefentoetsen doen. deze kun je ook zo vaak doen als je wilt.
Als je voldoende geoefend hebt, kun je starten met de eindtoets. Deze heeft twintig vragen, waarvan je er minstens zestien goed moet hebben. Als je de eindtoets haalt, ben je geslaagd voor je spelregelbewijs.
Je hebt hiervoor drie pogingen. Als het je hierin niet is gelukt, of je loopt tegen andere problemen aan, neem dan contact op met je begeleider.
De KNVB heeft gesteld dat het spelregelbewijs voor 1 januari 2015 gehaald moet worden.
Veel succes.

 
Bestel via deze link!
Sponsoren van HCSC
Banner