Thursday, 21 September 2017
Kaboutervoetbal is terug!!! PDF Print E-mail
Written by JW   
Wednesday, 14 June 2017 19:06

Op zaterdag 9 september 2017 trappen we een heel seizoen GROOTS Kaboutervoetbal af.

En hoe Het wordt GROTER dan ooit jongens en meisjes, papa´s en mama´s! Met GROTE doelen*, GROTE ballen en vooral GROOTS plezier.


De oefeningen en spellen zijn erop gericht dat de kabouters veel balcontact hebben. Op deze manier ontwikkelen ze snel balgevoel en andere voetbalskills. Natuurlijk is er ook aandacht voor samenspel. En voor andere sociale skills die binnen en buiten het veld nodig zijn. Alles ter voorbereiding op het voetballen in teamverband.


DEELNAME IS GRATIS!


We stimuleren het ontwikkelen van alle skills door enige competitie. Wekelijks gaat er een kabouter met de gouden wisselbal en een kabouter met de gouden wisselschoen naar huis. Roulerend krijgt de kabouter die opviel door voetbalskills de gouden bal mee. De kabouter die opviel door sociale skills krijgt de gouden schoen mee. Elke kabouter komt voor beide prijzen aan de beurt.


Wie: Jongens en meisjes van ±4 t/m 5 jaar

Waar: Sportcomplex De Dogger HCSC

Wanneer: seizoen 2017/2018 elke zaterdag vanaf 9 september 2017


Krijgen jullie er al zin in? Geef je dan snel op bij:

Johan van Baar: 06-46423807 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Bart Burggraaff: 06-51705477 (werkmobiel) This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

James Weistra: 06-27030293 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

* We hebben de doeltjes van het kabouterveld groter gemaakt, voor meer scoorplezier!


Sponsored by:


 
Bestel via deze link!
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner