Monday, 19 February 2018
HCSC JO17-1 niet langs tweedeklasser PDF Print E-mail
Written by RA   
Tuesday, 23 January 2018 06:56

HCSC JO17-1 – Oudesluis JO17-1  1-1 (1-1)

 

Scoreverloop: 10) 0-1,  16) 1-1 Luke Snoerwang

 

Scheidsrechter: Pieter Collet

Rood: Joey Guyken (HCSC)

 

Opstelling HCSC: Lars Baanvinger; Davy Kok,  Sem Looij,  Joey Guyken; Sonny Uhl,  Yorick Boel,  Stan Bok,  Niels de Bood,  Jim Ortega Slot; Luke Snoerwang,  Milan Mulder Wissels: Quinten Zoon, Abdul Ammoun, Nico van de Berg

 

De ene oefenwedstrijd is de andere niet. Werd vorige week nog gewonnen van hoofdklasser ZAP, tegen Oudesluis, Uitkomend in de 2e klasse, kwam HCSC JO17-1 niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Eindelijk konden we eens beschikken over een voltallige spelersgroep. HCSC was duidelijk de sterkste van de twee ploegen maar verzuimde het overwicht en het soms beslist niet onverdienstelijke spel, om te zetten in doelpunten. Sterker nog: doordat Dave zich na een minuut of 10 verslikte in een tegenstander moesten we zelfs weer tegen een achterstand opboksen die overigens enkele minuten later alweer was gerepareerd. De scoringsdrift van Luke is niet meer te temmen want wederom wist hij het net te vinden.

Na dat eerste kwartier kreeg HCSC kans op kans maar de goede doelman van Oudesluis lag vaak hinderlijk in de weg.

Was de eerste helft nog best het aanzien waard, de tweede helft was dat zeker niet. HCSC ging mee in het spelletje van Oudesluis en maakte zich vaak drukker om randzaken dan om het spelletje waar het om gaat. Nadat eerst Stan al voor een afkoelingsperiode naar de kant was gestuurd, meende Joey tegen zijn overigens uiterst vervelende tegenstander voor eigen rechter te moeten spelen en werd met rood bestraft. Het voetbal werd er dan ook niet beter op en aan doelpunten kwam HCSC, evenals de tegenstander niet meer toe.

Zaterdag wacht ons Vios, nog een restant van de najaarscompetitie, namelijk een uitduel tegen Vios dat we ook zullen ontmoeten in de nieuwe competitie. Daarna oefent HCSC tegen FC Den Helder JO16-1 waarna we op 10 februari starten met een nieuwe serie wedstrijden.

.

Naam

Doelpunten

Assists

Lars

0

1

Davy

0

1

Sem

1

1

Joey

0

0

Sonny

1

0

Quinten

0

1

Luke

2

1

Stan

2

2

Niels

1

1

Jim

2

1

Tyrone

2

0

Milan

5

0

Abdul

1

0

Yorick

0

0

Nico

0

0

 
Bestel via deze link!
Sponsoren van HCSC
Banner