Abrupt einde voetbalseizoen domper voor HCSC 2

N.a.v. de beslissing van de regering om de maatregelen tegen het Coronavirus tot 28 april te verlengen, heeft de KNVB doen besluiten het lopende voetbalseizoen te beëindigen. Er wordt geen kampioen aangewezen, er worden geen nacompetities gespeeld, de bekercompetitie is ten einde en er zal geen enkele ploeg degraderen. Dit betekent dat aankomend seizoen alle ploegen weer in dezelfde klasse zullen uitkomen, wat voor HCSC 2 betekent dat het opnieuw in de reserve 1e klasse zal gaan spelen.

Dit mag voor de Helderse ploeg toch wel een enorme domper genoemd worden. De ploeg was in 2020 nog ongeslagen, ziet nu de kwartfinale voor de beker tegen Ajax 2 aan zijn neus voorbijgaan en wie zal het zeggen waar HCSC 2 geëindigd zou zijn met ook de 2e periodetitel op zak.

Desalniettemin mag de ploeg supertrots zijn op wat het bereikt heeft met 2 promoties op rij en dit seizoen opnieuw een gooi naar promotie, naar de hoogste amateurklasse voor 2e elftallen, de reserve Hoofdklasse.

Dank aan alle spelers die dit seizoen in het 2e hebben gespeeld, de staf die dit mogelijk heeft gemaakt en iedereen die het team dit seizoen bij de wedstrijden gesteund hebben.

Tot volgend seizoen allemaal.