HCSC JO10-1 wint toernooi bij sc Bolsward

Vertrek vanuit Den Helder in de stromende regen. Bij aankomst in Bolsward doornat geregend vanaf de parkeerplaats naar de kleedkamer, maar de weergoden waren ons mild gestemd. Voor aanvang van de wedstrijd werd het droog en het bleef daarna de hele middag droog.

5 wedstrijden gespeeld, 4 gewonnen, 1 verloren. De jongens kregen het niet cadeau. Eerste wedstrijd tegen Boso Sneek werd na een 0-1 achterstand omgebogen in een 4-1 overwinning.

Tweede wedstrijd tegen Nijland gewonnen met 3-2, op het einde van de wedstrijd een goede redding van de keeper die een gelijkspel voorkwam.

Derde wedstrijd tegen Bolsward 4 ging met 2-1 gewonnen en deze keer was het onze laatste man die met een paar belangrijke ingrepen en gelijkspel voorkwam,

Vierde wedstrijd ging verloren met 1-2 tegen Bolsward 3. Keken er even te gemakkelijk tegen aan.

De laatste wedstrijd tegen Leovardia moest gewonnen worden, want onze concurrent had 1 keer verloren en 1 keer gelijk gespeeld. Uiteindelijk wonnen we deze partij met 5-2.

Jammer dat Bo er niet bij was. Ik ben trots op het hele team, Daan, Luuk, Noah, Jayden, Joey en Shane. Jullie hebben een goed toernooi gespeeld en ook door sportief te spelen de naam van HCSC hooggehouden.