HCSC JO13-1 kan geen pottenbreken op toernooi SVW

Op Hemelvaartsdag reisde HCSC JO13-1 af naar Heerhugowaard om deel te nemen aan een toernooi. Het zou een zware morgen worden voor de kampioenen want we moesten het opnemen tegen allemaal eersteklassers. En dat dat heel andere koek was, bewezen de wedstrijden wel want die waren stuk voor stuk heel lastig.

HCSC JO13-1 – Reiger Boys JO13-1   0-4

Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn; Reiger Boys was gewoon een goede ploeg die al binnen de minuut op voorsprong kwam. HCSC probeerde de schade te beperken maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 4-0 nederlaag.

SVW’27 JO13-1 – HCSC JO13-1  0-0

SVW was duidelijk de minste van de drie tegenstanders en HCSC kwam nu gewoon aan voetballen toe. Helaas konden de kansen die we kregen niet worden benut en eindigde het duel zonder doelpunten.

HCSC JO13-1 – LSVV JO13-1   1-5

Ook LSVV was een maatje te groot voor ons en stond al binnen een paar minuten op 2-0. Gelukkig kon HCSC ze daarna lange tijd van treffers afhouden en deed zelfs iets terug via Jeff die de enige HCSC-treffer van de dag maakte. Deze 2-1 stand bleef lang op het bord maar in de slotfase liep LSVV nog uit naar 5-1 en dat was voor hen precies genoeg voor de 1e plaats. HCSC wist SVW op doelsaldo nog net voor te blijven en eindigde als derde.

Van de KNVB of DTS hebben we nog steeds niet vernomen of de resterende 30 minuten nog worden uitgespeeld. Dit zou op 15 juni moeten gebeuren maar dan heeft DTS een toernooi. HCSC sluit het seizoen op 22 juni af met een toernooi bij Kleine Sluis.