HCSC JO9-1 speelt gelijk tegen Schagen United JO9-3

In een vermakelijk duel heeft de JO9-1 een prima gelijkspel geboekt tegen de leeftijdsgenoten van Schagen United. De wedstrijd was in meerdere opzichten zeer gelijkwaardig. Uiteraard in doelpunten, maar ook in de score. Zo werd de rust bereikt met 3-3 en was het verschil in doelpunten tussen beide teams nooit meer dan 1.

HCSC begon voortvarend aan de match en bij de eerste de beste aanval is het dan ook meteen raak. Een prima pass van Demian bereikt Nick, die maar meteen de 0-1 scoort.

Lang kon er echter niet genoten worden van de voorsprong want binnen een minuut staat het alweer 1-1 en direct na dit doelpunt komt de thuisploeg op voorsprong, 1-2.

HCSC geeft zich echter niet gewonnen en met alweer Nick, ditmaal op aangeven van Kane, komt de ploeg weer op gelijke hoogte. Middels een eigen doelpunt en opnieuw Nick en Demian wordt de ruststand 3-3.

Na rust neemt HCSC voor het eerst in de wedstrijd de leiding. Met een assist van Don is het Kane die de bal achter de doelman werkt (3-4). Na de gelijkmaker van Schagen United mag Kane een uitbal nemen die hij dan ook meteen indribbelt en in het doel knalt. Het laatste doelpunt van HCSC (5-6) komt op naam van topscorer Nick, die een schot op doel gestopt ziet worden en attent reageert als de doelman loslaat. Een laat doelpunt (kopbal uit een corner) zorgt er uiteindelijk voor dat het 6-6 wordt.

HCSC JO9-1 moet dus nog even wachten op de eerste overwinning in de competitie. Dat moet dan volgende week gebeuren op Sportpark De Dogger, als ZAP JO9-1 op bezoek komt.

Schagen United JO9-3 – HCSC JO9-1, Sportpark Groenoord, 9/11/19

  1. 0-1 Nick (assist Demian)
  2. 2-2 Nick (assist Kane)
  3. 3-2 e.d.
  4. 3-3 Nick (assist Demian)
  5. 3-4 Kane (assist Don)
  6. 4-5 Kane (-)
  7. 5-6 Nick (assist Luc)

 Op de foto: HCSC viert de 6de goal.