Sportlaan 55
1722XJ
ZUID-SCHARWOUDE
tel. 0226-752624.

De eerste wedstrijd van de 2de fase wordt er afgereisd naar Zuid-Scharwoude waar HCSC JO15-1 het opneemt tegen LSVV JO15-3.

Met 2 debutanten (Luc en Yari) in de gelederen wordt er afgetrapt. HCSC staat nog wat te slapen lijkt het wel, want na 4 minuten weet LSVV het net al te vinden, via een afstandsschot, en na 8 minuten verdubbelt LSVV de score.

HCSC is dan wel wakker inmiddels en weet zowaar de aanval te vinden, maar helemaal zuiver is het allemaal nog niet. Toch weet HCSC de aansluitingstreffer te produceren. Jochem hanteert de lange bal van achteruit, Arshendrik gaat goed door op de LSVV-verdediging en maakt de 2-1. In de 29ste minuut ontsnapt HCSC aan een grotere achterstand, met een hoofdrol voor Wahb. De LSVV-aanvaller kan vrij doorlopen op de goal, maar Wahb zet een sprintje in en ontfutselt hem de bal vlak voor de doellijn.

Na een waarschuwingsschot op het LSVV-doel, is het Arshendrik die met een knappe solo in de blessuretijd de gelijkmaker scoort. Zo wordt de rust bereikt met 2-2.

In de tweede helft zijn er kansen voor beide partijen. Keeper Albarae moet een paar keer zeer handelend optreden, maar tot scoren komt LSVV niet. Na een kwartiertje in de 2de helft komt HCSC op voorsprong. Een terugspeelbal van LSVV op de keeper glipt onder zijn voet door en rolt over de doellijn. HCSC staat 2-3 voor.

Met kunst –en vliegwerk wordt de voorsprong verdedigd. Albarae verricht enkele sublieme reddingen en groeit uit tot de man of the match. HCSC geeft de voorsprong niet meer uit handen en besluit de wedstrijd met de 1ste zege van de reeks.

LSVV JO15-3 – HCSC JO15-1

Sportpark Voorwaarts LSVV, 12:45