IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO15-1 nam het afgelopen weekend op tegen Kleine Sluis JO15-2. Eerder dit seizoen stonden beide ploegen ook al tegen elkaar. Een 3-0 nederlaag was toen het resultaat.

Beide ploegen beginnen redelijk aan de wedstrijd. Er valt weinig te noteren in de eerste helft, behalve wat losse flodders en enkele kleine overtredinkjes. Slechts enkele speldenprikjes worden over en weer uitgedeeld, maar tot echte kansen komt het niet. Een logische 0-0 ruststand is het resultaat.

In de tweede helft begint het al wat meer op een wedstrijd te lijken. Zowel HCSC als Kleine Sluis krijgen zowaar wat kansen voor de goal, maar gescoord wordt er nog niet. Dat verandert in de 10de minuut van de 2de helft. Kleine Sluis begaat een overtreding en de scheidsrechter geeft een vrije trap, op zo'n 20 meter van de goal. Jochem gaat achter de bal staan en schiet, tot grote vreugde van spelers, staf en publiek, de 1-0 binnen.

In het restant van de 2de helft draait Kleine Sluis de duimschroeven aan, maar tot goals leidt dit niet. Met kunst- en vliegwerk weet HCSC een goal te voorkomen. In de laatste minuut komt Kleine Sluis er dan toch nog één keer doorheen. De HCSC-goalie redt in eerste instantie, maar heeft geen antwoord op de rebound, 1-1.

HCSC JO15-1 – Kleine Sluis JO15-2
Sportpark De Dogger, 12:00
1-1 (ruststand 0-0)